Detailed Notes on iş ayakkabısı base

Wiki Article

Batma direncine karşı korumayla donatılmış bir ayakkabı daha önce S1 ise P işaretini alıyordu, S2 ise S3 oluyordu .  Ancak bu işaret, ara taban korumasının hangi malzemeden oluştuğunu söylemiyordu.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa normalına uygun çelik parmak kapağı, 200 jul darbeye kadar koruma sağlar.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında fifty five’ten fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? Web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on the web satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Doğru ayakkabı seçimi sayesinde hareket kabiliyetinizi artırabilir ve işinizi daha hızlı ve verimli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca doğru ayakkabılar, ayak, diz ve bel problemlerini önlemeye yardımcı olarak genel sağlık ve performans üzerinde olumlu bir etki yaratır.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Tenis hızlı hareket etmeyi gerektiren bir spordur. Tenis ayakkabıları zeminde yüksek kavrama ve manevra kabiliyeti işçi ayakkabısı sağlar. Voleybol ayakkabısı ise özel tabanı ve yastıklama özelliği ile voleybolcuları destekler. Dağcılık ve trekking ayakkabıları dayanıklılık, su geçirmezlik ve kavrama gibi özellikler ile karakterize edilir. Jimnastik ayakkabıları ise ayaklarınızın rahat hareket etmesini sağlayan ve kaymayı önleyen özelliklere sahiptir. Spor ayakkabıları spor sektörüne ve bireysel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir. Buna ek olarak kadın spor ayakkabı modelleri ya da erkek spor ayakkabı modelleri olmak üzere de farklı kategorilere ayrılırlar.

eight parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

İş güvenliği ekipmanları dahilinde ayakkabıların kalitesi son derece mühim bir ayrıntıdır. Her sektörde olduğu gibielektrikçi ayakkabılarında da seçim yaparken olabildiğince dikkatli olunmalıdır.

Şirket genel olarak yüksek performanslı botlar imal etmek üzere kurulmuştur. Şirketin ayakkabıları Avrupa başta olmak üzere 6 kıtada satışa sunulmaktadır.

Yapılan düzenleme ile ayakların gerektiği korunması advertına çelik burunlu iş ayakkabısı markaları ayakkabıların kullanılmasına karar verilmiş ve çalışanların chance faktörü yüksek ortamlarda bu ayakkabıları giymeleri kararlaştırılmıştır.

ŞOkay emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici özellik de taşır. Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma deri ile üretilen ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına propertyım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

Konforlu ve Rahat: Ergonomik tasarımı, nefes alan astari ve yumuşak iç tabanı ile uzun çalışma saatleri boyunca bile ayaklarınızın rahat iş ayakkabısı giy etmesini sağlar.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page